De Dragobete, Senatul Elevilor din liceul G.Asachi a venit cu o surpriză pentru discipolii din oraș, organizând o adevărată „seară de debut” pentru mai mulți tineri interpreți din Chișinău. Printre aceștia se află și o nouă trupă din capitală, ce promite o rapidă ascensiune în rândurile tinerilor interpreți autohtoni.

Orasulmeu.md a hotărât să discute cu rockerii despre seara lor de debut și vă prezintă un scurt interviu despre impresiile lor din scenă :

« Publicul de la „Gheorghe Asachi” a fost foarte interesant, toți au fost activi și cu noi într-o voce – ceea ce e foarte important, comentează unul dintre membrii trupei, Cristian Chiaburu.

Pe scenă este foarte bine, mai ales când simți că o mulțime de oameni au venit să se rupă pe muzica ta. Ca și întodeauna, primele 2-3 cântece au fost mai încordate, până ne-am acomodat cu publicul și publicul cu noi, iar după asta, concertul a devenit unul, așa, ca-ntre prieteni: ne rupeam și noi, și ei.

_DSC9161
 Ce ține de istoria noastră, totul a început cu faptul că improvizam acasă cu băieții, mai mult în joacă. Apoi am găsit un toboșar, un vocalist și un studiou, totul devenind mult mai important pentru noi. Așa a apărut trupa noastră. Denumirea «Shelter» – înseamnă refugiu. Pentru noi, muzica reprezintă un refugiu de la viața reală și de la toate problemele pe care le avem.

_DSC9194
Repetițiile decurg ca la orice formație care vrea să crească și să evolueze… lucrăm mult, venim toți cu idei și ne certăm des, după asta ne trece. Așa se face ceva de valoare – prin dezbateri și multă muncă. Îmi plac repetițiile noastre :  reușim să mai râdem, dar totodată nu ne abatem de la ceea ce facem. Pe scurt –  e productiv și plăcut.

12782512_1067841049944805_1742864613_n         PC : Țopa Cristi, trupa Shelter și Dumitru Parcinschii 

Ce ține de planurile pentru viitor, recent am aplicat la POT, acum așteptăm răspuns și continuăm repetițiile. Pe lânga aceasta, vara vom organiza un concert, despre care veți afla din pagina noastră de facebook.»

PC : Valeriu Guțu

 

Comentarii

comentează

Written by Olea Zlatovcena

Olea Zlatovcena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.