Cât de fericit muzica îl face pe om. Aceasta are o putere extremă de a vindeca și de a alina. Dacă doriți să petreceți timpul făcând ceea ce vă place, atunci avem un anunț grandios : trupa de rock LUNA AMARĂ vine la Chișinău în cadrul turneului de lansare a DVD-ului „Live la Conti”. Concertul va avea loc pe 1 aprilie, la orele 17:00 în localul City Club.

Imagini pentru luna amara

Live la Conti” reunește piese din toată cariera trupei și este o mărturie a energiei și a sentimentelor pe care Luna Amară reușesc să le dezlănțuie pe scenă, în fața publicului. Pe lângă concertul integral, DVD-ul mai conține și un documentar despre istoria de 17 ani a formației, văzută atât prin ochii membrilor săi cât și prin cei ai altor oameni importanți pentru Luna Amară, inclusiv colegi muzicieni din alte formații.

Imagini pentru luna amara

Dacă v-am intrigat pe măsură, atunci nu vă rămâne decât să procurați biletele pe linku-ul : http://www.fest.md/ro/evenimente/concerte/luna-amara și să vă încărcați cu energie pozitivă pentru că evenimentul se preconizează a fi unul extraodinar.

Imagine similară

Autor : Popov Aneta

Materiale : facebook.com

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.