Dorin Chirtoacă este candidatul din partea Partidului Liberal (PL) la funcţia de Primar General al Municipiului Chişinău, la alegerile locale, care vor avea loc pe data de 14 iunie 2015, cu sloganele electorale: Primarul faptelor concrete!  Cu suflet pentru Chişinău!

Născut la 9 august 1978, în orașul Chişinău, domnul Chirtoacă a studiat la Liceul “Gheorghe Asachi”, mun. Chişinău; Liceul “C. Negruzzi”, Iaşi, România, Diplomă de bacalaureat; Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Drept, specialitatea jurist; Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, Universitatea Paris I Panthéon — Sorbonne, diplomă de licenţă în Drept European (MAITRISE EN DROIT, Mention DROIT EUROPEEN).

A activat în calitate de  redactor al emisiunii “Surprize Surprize”, TVR 1, România; redactor-şef al emisiunii “Surprize Surprize”, TVR 1, România; coordonator de proiecte, Comitetul Helsinki pentru Drepturile Omului din Moldova; vicepreşedinte, prim-vicepreşedinte al Partidului Liberal (PL); primar general al mun. Chişinău din 2007-2015.

Programul electoral al domnului Chirtoacă poate fi găsit pe site-ul dorinprimar.md.

Despre lucrurile ce au fost făcute pe parcursul ultimilor 8 ani, dar și a altor planuri pentru viitor, urmăriți în emisiunea Candidatul cu Adrian Pleșca:

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.