Mihail Cîrlig este candidatul din partea Partidului Popular din Republica Moldova, la funcţia de Primar General al Municipiului Chişinău, care cu ajutorul sloganului Primăria fără corupție, Chișinău fără Chirtoacă, participă în scrutinul pentru alegerile locale, care va avea loc pe data de 14 iunie 2015.

Născut la 25 ianuarie 1965 în oraşul Orhei, domnul Cîrlig a studiat la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu”, specialitatea medicină generală şi la Academia de Studii Economice din Bucureşti, România, specialitatea comerţ internaţional şi corespondenţă.

A activat la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă, mun. Chişinău; în domeniul privat; în calitate de fondator, preşedintele Asociaţiei Obşteşti “Mişcarea Tineretului” şi pretor al sectorului Rîşcani, mun. Chişinău.

Programului electoral al lui Mihail Cîrlig poate fi găsit pe site-ul primar-popular.md , care prevede: eliminarea corupţiei din Primărie, reformarea SEL-urilor, modernizarea serviciilor de transport public și instalarea  camerelor video în zonele publice şi alte puncte ce sunt discutate în emisunea Candidatul:

Editare video: Valeriu Guţu

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.