Oleg Brega este candidatul din partea Partidului “Democraţia Acasă” (PPDA) la funcţia de Primar General al Municipiului Chişinău, la alegerile locale, care vor avea loc pe data de 14 iunie 2015.

Născut la 26 octombrie 1973, în satul Pepeni, raionul Sîngerei, a studiat la Institutul de Arte din Chişinău, la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, România, Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău (licența). A obținut titlul de magistru în studii europene la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, România.

A activat în calitate de regizor secund, regizor de emisie, Televiziunea de Stat din Chişinău; a colaborat cu Studioul “Moldova-Film”, TVM, Radio “Antena C”, Radio “Sîngera”, portalul www.yam.ro; cameraman, Jurnal TV; realizator, emisiunea “Inamicul Public” de la Jurnal TV; co-prezentator, emisiunea de divertisment “Ministerul Adevărului” de la Jurnal TV. A fost preşedinte a Asociaţiei Hyde Park Moldova. În prezent este administratorul postulul de televiziune virtual Curaj.TV și deţine certificat de formator european, membru fondator al Asociaţiei de Informare şi Instruire Europeană.

Așadar, urmăriți Emisiunea Candidatul cu Adrian Pleșca, pentru a vedea planurile și viziunile lui Oleg Brega, candidat la funcția de primar al capitalei:

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.