Piesa grupei O-Zone „Dragostea din tei” a răsunat în filmul de marcă canadiană „Juste la fin du monde” regizat de către Xavier Dolan.

Conform scenariului, protagonistul filmului, Louis, revine acasă după 12 ani și își anunță familia că este homosexual și are o boală incurabilă. Apropiații eroului sunt nespus de fericiți de întoarcerea acestuia, dar totuși se întreabă care a fost motivul plecării.

Între Louis și familia sa se iscă certuri foarte dese. În timpul unei noi neînțelegeri, în plină sfadă, începe a cânta melodia „Dragostea din tei”. Mama eroului se arată încântată de piesa difuzată la radio, deoarece face gimnastică aerobică sub aceasta, vine în mijlocul camerei și o invită pe fiica sa să danseze împreună. În același timp, mama eroului exclamă: „ Ador această piesă, te ține cu sufletul la gură, cum se numește?”, la care fiica sa îi răspunde „Este un hit, toți o cunosc!”

Menționăm că filmul „Juste la fin du monde” a obținut Marele Premiu al Juriului în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Criticii clasifică acest film ca fiind unul cu un subiect pătrunzător, care explică de ce marea și nefericita pasiune a unui om este dragostea față de familie.

Sursă: locals.md

 

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.