Close
Close

(VIDEOx2) Cantitatea gheretelor în sectorul Buiucani și Râșcani a atins o cotă critică!

Skip to entry content

Panourile și gheretele au împânzit capitala. Unde nu am privi și unde nu am călca, dăm nas în nas cu 3, 4 sau chiar 7 gherete, panouri publicitare ș.a. Din această cauză, Agora a decis să creeze o serie de clipuri video, numită sarcastic”lupta titanilor„, pentru a atrage atenția atât chișinăuienilor, cât și autorităților, asupra problemei aspectului deplorabil al orașului.

Sectorul Buiucani

Drona și camera de filmat au înregistrat artera principală a sectorului Buiucani. La o simplă traversare a bulevardului Alba Iulia de la un capăt la altul, găsim peste 100 de panouri și gherete, toate situate pe marginea străzii date.

În total s-au depistat 62 gherete și 64 panouri publicitare.

Sectorul Râșcani

În cel de-al doilea episod s-a analizat densitatea gheretelor și panourilor pe arterele principale ale sectorului Râșcani. Doar pe strada Bogdan Voievod, până la rondul care unește artera cu bulevardul Moscovei, drona a reușit să numere 50 de gherete, iar bulevardul Moscovei poate fi redenumit, pe bună dreptate, bulevardul gheretelor.

În total s-au depistat 111 gherete și 58 panouri publicitare.

În continuare urmează să aflăm care este raportul dintre aceste construcții pe bulevardele Ștefan cel Mare, Dacia și Mircea cel Bătrân.

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.