Echipa VANroads te invită pe 31 octombrie, începând cu orele 20:00 la cea mai înspăimântătoare petrecere de Halloween la Pesocinița, str. Mitropolit Dosoftei 89.

Mai sunt nenumărate zile până la cea mai înfricoșătoare noapte a anului, iar echipa VANroads îți pregătește cea mai înspăimântătoare seară de Halloween. Te vei afla în compania monștrilor, fantomelor și tuturor ciudățenilor, într-o atmosferă cât se poate de fioroasă, care va începe sub fundalul unui film ales la dorința spectatorilor.

Peek-a-Boo este evenimentul care îndeamnă toți curajoșii să își pună cel mai înspăimântător costum și să participe la parada personajelor fictive. Nu rata șansa de a te deghiza în personajul tău de poveste sau de a fi în pielea celei mai trăsnite ciudățenii pe care ți-ai fi imaginat-o vreodată.

Organizatorii promit pe lângă film multă distracție, întrucât au pregătit concursuri și jocuri interactive. Evenimentul se va încheia cu o petrecere în compania DJ-ului Quinn, care va încinge atmosfera și va aduce buna-dispoziție printre petrecăreți.

Ia-ți inima-n dinți și vino alături de prietenii tăi la cea mai înfricoșătoare seară marca VANroads!

Intrare: 35 lei

Accesează pagina de facebook a evenimentului pentru mai multe detalii.

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.