Visezi să-ți faci studiile peste hotare? Acum ai această șansă inedită datorită unui eveniment organizat de Interact Club Chișinău. Visul tău e la un pas de a se realiza. Evenimentul organizat de Interact Club Chișinău numit ” Passport to the future” te va iniția în alegerea universității potrivite și îți va prezenta diverse oportunități de a învăța în Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii și Emiratele Arabe Unite.

Chiar dacă probabil te gândești că există zeci de evenimente axate pe acest subiect, ,,Passport to the future” vine cu o abordare inedită. Aici, vei afla totul chiar din prima sursă: de la actuali studenți la instituții universitare de renume mondial; de la liceeni, care au participat la programele de vară organizate de Yale, Harvard și Columbia, dar și de la reprezentanți ai misiunilor diplomatice, care îți vor relata despre posibilitățile oferite de țara respectivă.

No automatic alt text available.


Cele 10 țări în care își fac studiile tinerii invitați, gata să-și împărtășească experiența cu tine, sunt : SUA, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Letonia, Franța, Ungaria, Germania, Austria, Olanda și Danemarca.

Ai ocazia unică de a face un pas spre propriul tău viitor, așă că înscrie-te acum, indicând țara care te pasionează cel mai mult din punct de vedere educațional, doar completând acest formular.

Atenție : sunt doar 70 de locuri disponibile!

Unde ? Radisson Blu Leogrand Hotel Chișinău
Când ? 23 decembrie, ora 16:30
Taxa ? 50 de lei

Îți dorim multă baftă și realizarea visului propriu!

Comentarii

comentează

Written by Popov Aneta

Cărți, pisici, seriale și ceai verde <3 Există o mie de motive în această lume pentru a fi fericit, îți rămâne doar să le găsești !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.