Alexandru Severin ( Coordonatorul Proiectului Youth Club 2.0)

Alexandru Severin“ Aeroportul, pentru că acolo poţi analiza oamenii foarte bine. Unii plîng la plecare, alţii la întoarcere. Unii sunt veseli, alţii mai trişti. Acolo poţi vedea speranţă în ochii oamenilor şi tot acolo poţi vedea dezamagire. Un contrast deosebit în care te regăseşti pe tine însuţi. E frumos şi atunci cînd aeroportul este mai liber dar şi atunci cînd este plin de oameni frumoşi, precum oamenii Moldovei. Noaptea e cel mai frumos acolo.”

 

aeroport-chisinau

Olivia Lorelei (membră Consiliul Local al Copiilor şi Tinerilor)

olivia

Cel mai preferat loc din capitală este probabil un acoperiș de  pe o clădire înaltă din sectorul Ciocana. Este o privelişte genială de la înălţime. Este un loc căruia îi aparține sufletului meu, indiferent de anumite stereotipuri. Aici găsesc mereu inspiraţie.”

 

ciocana

Lilian Dobîndă (interpret)

“ ParculLilian Dobinda Central. Este locul în care poţi întîlni oameni diferiţi.Oameni pozitivi, deschişi, entuziasmaţi, fericiţi mai mult sau  mai puţin. Este unul din locurile mele preferate.”

 

 

21476567a248abe670a4dcdf11d60d62_562

Steliana Rudco (membră Asociaţia Obştească „MIŞC LUMEA” )

Steliana

“ Locul meu preferat din Chişinău este pădurea de pe str. Dimo. Un deal care datorită amplasării sale oferă o panoramă pitorească şi unică. Acolo “auzi”  şi simţi fiecare apus, intens şi mereu diferit.”

 

 

str dimo

Alina Găină (Coordonator Centrul Media pentru Tineri)

“ Locul meu prefeAlina Gainarat este parcul   Valea Morilor. Am îndrăgit parcul încă de prin anii în care nu era reparat, nu avea lacul şi nici felinarele. Am deprins un fel de fidelitate emoţională care mi-a fost alimentată de multe momente frumoase sau importante petrecute la Valea Morilor… furii revărsate, regăsiri, descoperiri, iluzii, clipe de inspiraţie şi adesea, drumul de la universitate spre casă.”

 

 

1414992_10205124490331428_4125501649596856208_o

Doru Curoşu (Preşedinte al Consiliului Naţional al Tineretului din Moldova )

“ Îmi place GrădDoru Curosuina Botanica pentru frumusețea pe care reușește să o păstreze, pentru amintirile din tinerețe, pentru timpul petrecut cu prietenii şi pentru posibilitatea de a găsi un spațiu în care să te retragi pentru a admira natura și orașul de sus.”

 

 

gradina botanica

Viorica Budu ( Coordonator Comunicare în Asociația pentru Dezvolatre Creativă)                                         

“Aeropviorica Buduortul, pentru că am senzația de zbor de fiecare dată când mă apropii de edificiul acesta. De acolo încep toate aventurile frumoase petrecute în altă ţară. Este locul de unde conteneşte dorul de casă. ”

 

       

                                                                                     airport-history_now-2014

 

Autor : Alina Plângău

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.