Te-ai gândit vreodată că ai vrea să te implici în societate, să faci voluntariat, să te dezvolți la cursuri și trainiguri și să afli totul despre burse, programe Erasmus, tabere de vară și în general, despre oportunitățile pe care le ai ca tânăr? 

Youth.md este cea mai nouă platformă de informare destinată tinerilor din Republica Moldova, care cuprinde oportunități din domeniile:

  • Educație – cuprinde atât burse și programe universitare pentru tineri, cât și oportunități privind educația non-formală (cursuri, workshopuri, seminare, voluntariat);
  • Profesional – include ofertele de muncă de care ar putea fi interesați tinerii;
  • Divertisment – cuprinde o gamă largă de evenimente, spectacole, concerte, evenimente sportive sau culturale, în cadrul cărora tinerii se putea implica;
  • Bibliotecă* – articole de informare cu privire la procesele de admitere, înregistrare, depunere a documentelor.

Dacă organizezi vreun eveniment sau cunoști vreo oportunitate în localitatea ta, scrie un mesaj la adresa Youth.md@yahoo.com pentru a împărtăși și cu cei din jur cele mai noi proiecte sau oportunități pentru tineri.

Youth.md este lansat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova. CNTM este organizația umbrelă a 58 de ONG-uri de tineret din R. Moldova, care activează în baza următoarelor principii de organizare și funcționare: solidaritate, autonomie organizațională și funcțională, transparență, libertatea opiniei și a exprimării, eligibilitatea organelor de conducere, egalitatea deplină în drepturi a membrilor, profesionalism.

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.