Ziua Independenței Republicii Moldova este un eveniment foarte important în istoria țării. Azi, 27 august, țărișoara noastră marchează 26 de ani de suveranitate. La această sărbătoare grandioasă veți avea parte de muzică bună și de o atmosferă impecabilă.

În sufletul capitalei, în Piața Marii Adunări Naționale, va avea loc un frumos concert dedicat în totalitate țării și tuturor cetățenilor. Pe lângă vechea tradiție de a depune flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, veți avea ocazia să mai vedeți o mulțime de vedete de la noi, cât și de peste Prut.

 În scenă vor evolua ansamblurile „Joc”, „Mărțișor”, orchestra „Fluieraș”, orchestra Academiei de Muzică „Big Jazz Orchestra”, orchestra fraților Advahov și alte colective artistice. La concert vor evalua şi Holograf, Smiley, dar şi Andrew Rayel.

Related image

Programul stabilit îl puteți urmări mai jos :

08:30- Depuneri de flori. Orchestra Prezidențială. Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt

09:00 – Depuneri de flori. Orchestra Prezidențială. Complexul memorial “Eternitate”

09:00-09:45- Fanfara Trupelor de Carabinieri a MAI. Marșuri și melodii de sărbătoare, cu elemente coregrafice

09.50-10:10- Ansamblurile vocal- coregrafice de copii “Angels dance” și “Lollipops” (60 copii); Valentin Uzun și Amelia; Compoziție vocal coregrafică “Maria Mirabela”, de Eugen Doga.

10:15-10:30- Felicitare, discurs oficialități și deschidere oficială din partea Prim-Ministrului Republicii Moldova

10:30-10:45- Ansamblul de dansuri populare “Mărțișor” și Orchestra Fraților Advahov

10.45-11:35- Parada portului popular, acompaniată de Orchestra Fraților Advahov. Colective artistice de amatori din întreaga țară; Hora mare. Program cu soliștii Igor Rusu, Mihai Ciobanu, Zinaida Julea, Surorile Osoianu, Igor Cuciuc

11:40-12:20- Brion Sonores

12:30 -13:20- Orchestra Academiei de Muzică “BIG JAZZ Orchestra”, conducător Petru Haruța, solista Geta Burlacu

13:30 -14:30- Fanfara “Culorile Toamnei” de la Universitatea Tehnică din Moldova

14:40-15:40- Orchestra “Fluieraș”, Ansamblul de dansuri populare “Fluieraș”, soliști: Nicolae Glib, Cornelia Ștefăneț, Natalia Munteanu

15.50-16.30- Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare “JOC”;

16.35-16.55- Formația FREEDOM’S BOOMBOX /SUA/

17.00-18.15- “Acasă ceru-i mai înalt” – Spactacol de muzică ușoară cu participarea celor mai îndrăgiți interpreți. Trupa Angry Band. Valy Boghean.

Soliști: Costi Burlacu și CorinaȚepeș, Natalia Gordienco, Iurie Sadovnic, Vitalie Dani, Cristina Scarlat, grupa Acord, Lerica.

19.00- 01.00- Artiști și colective de peste hotarele țării: Holograf, Smiley, Andrew Rayel, Laser Show.

Nu rata o asemenea sărbătoare. I-ați prietenii și vină în inima capitalei să serbezi Independența Republicii Moldova alături de toți artiștii ce vor evolua în șcenă !!!

La mulți ani, Moldova <3

Materiale : facebook.com

Autor : Popov Aneta

Comentarii

comentează

Written by Popov Aneta

Cărți, pisici, seriale și ceai verde <3 Există o mie de motive în această lume pentru a fi fericit, îți rămâne doar să le găsești !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.